38 050 822 11 00
38 096 211 77 77

Ваш кошик порожній :(

Лідер продажу!
Внутрішня жирова сітка
Внутрішня жирова сітка
Бургер котлети молодого ягняти (15 см) - котлетка із чистої м'якоті молодняку та курдюка з добавкою любові від щирого серця. М..
100 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Задня частина молодого ягняти
Задня частина молодого ягняти
Задня частина молодого ягняти – для ресторанів, задня частина цілком...
250 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Коробка Ягня
Коробка Ягня
Коробка Ягня – для ресторанів грудинка, каре та ребра суміщення в одне ціле..
250 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Сідло молодого ягняти
Сідло молодого ягняти
Найм'якіша і ніжніша частина тушки ягняти на кістки. Майже без жиру. Готується швидко шляхом обсмажування. Легко засвоюється о..
330 грн/кг
кг
Пашинка молодого ягняти
Пафіна молодого ягняти - м'яка безкісткова реберна частина тушки з тонким жировим прошарком. Часто використовується для фаршу ..
150 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Лопатка з рулькою молодого ягняти
Лопатка з рулькою молодого ягняти
Соковита частина баранини, що володіє жировими прожилками. Лопатку можна запекти, протушкувати, потомити у казані. Вона добре поєд..
230 грн/кг
кг
Шия безкісткова перше ребро молодого ягняти
Шия безкістна перше ребро молодого ягняти - це м'якоть, яка має вміст жирових прошарків в помірній кількості, завдяки чому її ..
290 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Лопатка безкісткова молодого ягняти
Лопатка безкісткова молодого ягняти
М'ясо передньої ноги ягня - лопатка практично не містить жиру і має досить ароматну та ніжну м'якоть. З лопатки можна приг..
290 грн/кг
кг
Каре 12 зачищене молодого ягняти
Каре молодого ягня одна з найвишуканіших частин ягняти, задня частина ошийка з 12 ребер. Має рожевий колір, ніжне м'ясо на кіс..
520 грн/кг
кг
Курдюк копчений
..
600 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Задня нога з гомілкою молодого ягняти
Задня нога з гомілкою молодого ягняти
Представлений товар з асортименту Ягнятини Задня нога з голяшкою –  має чудові смакові якості, які підійдуть  для ..
310 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Задня нога безкісткова молодого ягняти
Задня нога безкісткова молодого ягняти
Задня частина ноги ягняти сама м'ясиста, якщо порівнювати з передніми. Задня нога має соковитий, ніжний і практично не жирне м..
400 грн/кг
кг
Задня нога без гомілки молодого ягняти
Напівфабрикат без голяшки можна застосувати до страв як барбекю, гриль, запечений в духовці, печі, для гасіння або на мангалі. Від..
380 грн/кг
кг
Грудинка молодого ягняти
Грудинка - реберна частина тушки з тонким жировим прошарком. З неї готують в основному рідкі страви, такі як шурпа, пити, суп харч..
150 грн/кг
кг
Нирки (вищий гатунок) молодого ягняти
Відмінна риса цього продукту не тільки незвичайний смак, а й наявність корисних елементів та білка у складі. Любителям нутрощів ба..
110 грн/кг
кг
Лопатка без рульки молодого ягняти
Соковита частина баранини, що володіє жировими прожилками. Лопатку можна запекти, протушкувати, потомити у казані. Вона добре поєд..
240 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Гомілка молодого ягняти
Гомілка молодого ягняти
М'ясо гомілки з рівномірно тонкими жировими прошарками, що щільно прилягає до суглоба. Можна використовувати для бульйону, зап..
200 грн/кг
кг
Фарш з м`яса молодого ягняти
З фаршу ягняти можна приготувати такі страви як - котлети, тефтелі, соковиті чебуреки, пельмені і звичайно люля-кебаб. Фарш готуєт..
290 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Курдюк молодого ягняти
Курдюк молодого ягняти
Жодна східна кухня не обходиться без курдюка. Це жир у ділянці хвоста баранчиків. Його додають у всі страви азербайджанської та се..
550 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Каре незачищене молодого ягняти
Каре незачищене молодого ягняти
Цінність цієї частини ягняти в її ніжній і танучій структурі. Рожеве м'ясо молочного баранчика без жиру можна приготувати по-р..
430 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Шия порційна молодого ягняти
Шия порційна молодого ягняти
З шиї баранчика можна приготувати наваристий бульйон, стейк, різноманітні соуси. Для любителів рідких страв шия підійде однозначно..
220 грн/кг
кг
Лідер продажу!
Туша молодого ягняти
Туша молодого ягняти
Ягнятина – ніжне м'ясо догодичного баранчика. Світло-рожева тушка, всі частини м'яса ягнят підійдуть для запікання, ..
250 грн/кг
кг
Стейк на кістки молодого ягняти
Стейк на кістки молодого ягняти - делікатес, який одержують із хребтової частини талії баранчика, з маленькими ребрами. Це ніжний ..
550 грн/кг
кг
Печінка (вищий гатунок) молодого ягняти
Для любителів жаркого з нутрощів - печінка баранчика це одне з найкращих, що можна приготувати. М'який ароматний шматочок з пі..
150 грн/кг
кг
Серце (вищий гатунок) молодого ягняти
Серце також можна віднести до тих же страв, які готуються з печінки. Дрібно нарізане серце, обсмажується з цибулею та картоплею...
110 грн/кг
кг
Реберця молодого ягняти
Ребра молодого ягняти підійдуть для перших і других страв. Їх тушкуют, обсмажують, запікають, їх можна закоптити. Реберця готують ..
190 грн/кг
кг
Язик молодого ягняти
Ніжний язик баранчика стає після певного часу варіння, очищення та додавання спецій у бульйон, де наполягається відварна мова...
180 грн/кг
кг
Шия молодого ягняти
..
220 грн/кг
кг
Стейк із ніжки
Стейк із задньої ноги баранчика, виділений, без кісточки. Ніжну, соковиту страву стейк можна подати із запеченою або відвареною ка..
600 грн/кг
кг
Показано від 1 до 29 з 29 (всього сторінок: 1)