Лідер продажу!
LAMBY
Наші барани вирощуються в екологічно чистій зоні. М'ясо проходить необхідні експертизи та контроль якості, тому ми пропонуємо споживачам лише найкраще. Курдючні вівці Вівчарство LAMBY знаходиться в Київській області, Білоцерківському райо... Детальніше...Жодна східна кухня не обходиться без курдюка. Це жир у ділянці хвоста баранчиків. Його додають у всі страви азербайджанської та середньоазіатської кухні - в плов, котлети, люля, пити, начинку для манти, дюшбяр (пельменів, але дуже маленького розміру). Курдюк топлять для смаження замість олії, а також готують копчене курдючне сало.
Відгуків: 0
Відгуків про цей товар ще не було.
Питань: 0
Немає запитань про цей товар.