Наші барани вирощуються в екологічно чистій зоні. М'ясо проходить необхідні експертизи та контроль якості, тому ми пропонуємо споживачам лише найкраще.
Курдючні вівці
Вівчарство LAMBY знаходиться в Київській області, Білоцерківському
районі. Господарство спеціалізується виключно на розведення овець. Наше
господарство розводить та реалізує елітних східних овець курдючних
порід. Курдючні породи – це породи сального типу, що мають жирові
відкладення на крижах (курдюк). Найбільш яскравими представниками
курдючних порід овець є: Едільбаєвська, Гісcарська, Джайдара породи. Ці
породи овець виникли в результаті багатовікового природного відбору та
народної селекції, будучи справжнім шедевром селекційної творчості
народів Кавказу та Середньої Азії. Саме ці породи курдючних овець
розлучаються у нас у господарстві.
Вівці розлучаються та вирощуються в екологічно чистих областях України. Потім вівці завозяться до Київської області, де утримуються та
відгодовуються в умовах сучасної приватної ферми. Всі вівці мають
стійкі племінні характеристики та відмінні м'ясні якості. У годуванні
овець ми не використовуємо стимуляторів, хімічних та біодобавок та інших
ненатуральних складових.
Едільбаєвські вівці славляться своїми м'ясо-сальними властивостями.
Вихід м'яса та сала приблизно 50-55% на 50-45%. Особливо смачним
вважається м'ясо молочних ягнят віком до двох місяців. Головною умовою
молочного ягняти - він повинен був харчуватися тільки молоком, інакше
він уже не вважається найдорожчим і ніжним м'ясом.
Гіссарські вівці найбільші з одомашнених порід, що швидко досягають
розмірів дорослої особини. Також використовуються для отримання м'яса та
сала, груба вовна, використовується для виготовлення повсті та кошми.
Вівці породи Джайдара дають найякісніше та найсмачніше м'ясо. Відсоток
м'яса та сала може досягати 60% на 40%.
Купити м'ясо вівці - це справа кількох хвилин, чого не сказати про пошук
та вибір якісного постачальника та сумлінного продавця. У багатьох
країнах світу м'ясо баранини вважається делікатесом, найкориснішим і
найсмачнішим м'ясом, але тільки за умови того, що воно якісне. На це
м'ясо овець ціна коливається в середньому від 150 до 300 гривень за
кілограм.