38 050 822 11 00
38 096 211 77 77

Ваш кошик порожній :(

Вам знадобиться на 2 страви:
4 шматки баранячої корейки (по 700 г)
сіль, мелений чорний перець
1 зубчик часнику
х/б нитки
алюмінієва фольга.

Реберну частину відокремити від хребта, ребра трохи вкоротити. Зрізати плівки та зайвий жир. М'ясо посолити, поперчити та натерти часником. Духовку розігріти до 250 °С. По два шматки баранини пошити за краї х/б нитками. М'ясо викласти в сотейник, при цьому в середину кожного кільця покласти грудку з алюмінієвої фольги, щоб баранина при запіканні зберегла форму. Запікати 20 хвилин. М'ясо дістати з духовки, через 5 хвилин|мінути| видалити фольгу і перекласти на блюдо. Наповнити овочами.


Связанные товары