Вам знадобиться на 2 страви:
4 шматки баранячої корейки (по 700 г)
сіль, мелений чорний перець
1 зубчик часнику
х/б нитки
алюмінієва фольга.
Реберну частину відокремити від хребта, ребра трохи вкоротити. Зрізати плівки та зайвий жир. М'ясо посолити, поперчити та натерти часником. Духовку розігріти до 250 °С. По два шматки баранини пошити за краї х/б нитками. М'ясо викласти в сотейник, при цьому в середину кожного кільця покласти грудку з алюмінієвої фольги, щоб баранина при запіканні зберегла форму. Запікати 20 хвилин. М'ясо дістати з духовки, через 5 хвилин|мінути| видалити фольгу і перекласти на блюдо. Наповнити овочами.
БОРАННЯ ПЕЧІНКА СМАЖЕНА З ЦИБУЛЕЮ
26.09.2020
НОГА МОЛОДОГО БАРАШКА, ЗАПІЧЕНА У ДУХІВЦІ
18.08.2021
Связанные товары