38 050 822 11 00
38 096 211 77 77

Ваш кошик порожній :(

Печінка молодого баранчика ретельно промити під холодною проточною водою, зачистити від плівок та жовчних проток та нарізати невеликими кубиками (вагою близько 30 г).

У глибокій сковороді розігріти оливкову олію, покласти в неї нарізану цибулю, трохи обсмажити. Нарізану печінку додати|добавляти| до цибулі і смажити на сильному вогні приблизно 3-4 хвилини, постійно помішуючи. Потім відрегулювати вогонь до помірно слабкого, печінку посолити, поперчити, додати|добавляти| подрібнений базилік і лимонний сік. Все ретельно перемішати і смажити ще 5-6 хвилин, іноді помішуючи. Як тільки готове, посипати подрібненою зеленню петрушки.

Подавати зі свіжим салатом, прикрасити листям базиліка.
Виходить дуже ніжна та м'яка печінка.

Смачного!


Связанные товары