Печінка молодого баранчика ретельно промити під холодною проточною водою, зачистити від плівок та жовчних проток та нарізати невеликими кубиками (вагою близько 30 г).
У глибокій сковороді розігріти оливкову олію, покласти в неї нарізану цибулю, трохи обсмажити. Нарізану печінку додати|добавляти| до цибулі і смажити на сильному вогні приблизно 3-4 хвилини, постійно помішуючи. Потім відрегулювати вогонь до помірно слабкого, печінку посолити, поперчити, додати|добавляти| подрібнений базилік і лимонний сік. Все ретельно перемішати і смажити ще 5-6 хвилин, іноді помішуючи. Як тільки готове, посипати подрібненою зеленню петрушки.
Подавати зі свіжим салатом, прикрасити листям базиліка.
Виходить дуже ніжна та м'яка печінка.
Смачного!
ШАШЛИК З БАРАНИНИ
18.08.2020
КОРОНА З БАРАНИНИ
25.05.2021
Связанные товары