38 050 822 11 00
38 096 211 77 77

Ваш кошик порожній :(

Проста та безпрограшна страва для візиту великої компанії друзів або сімейного застілля. При мінімальних зусиллях від вас гарантований результат, баранячу ногу нічим не зіпсувати.
Вам потрібно: нога молодого баранця приблизно 3-4 кілограми, оливкова олія, голівка часнику, свіжий розмарин, сухі прованські трави, сіль та перець.

Опис приготування:
Ретельно промиваємо м'ясо та обсушуємо його паперовим рушником. Зрізаємо з ноги зайвий жир і залишаємо тоненький шар. Тепер гострим довгим ножем протикаємо баранячу ногу під кутом разів 15-20, надрізи повинні бути рівномірними, не надто широкими, але досить глибокими, щоб м'ясо добре просочилося.

Готуємо заправлення. Для цього потрібно нарізати зелень, залити її лимоном, додати головку часнику, сіль, трави, залити оливковою олією і рухами, що розтирають, змішати. У вас вийшов дуже ароматний маринад, який, як ви здогадалися, потрібно заштовхати в м'ясо. Коли процес буде закінчено – зверху додатково присипаємо ногу великою сіллю та загортаємо її у фольгу.

Духовку розжарити до 230 градусів і запікати м'ясо у цій температурі 30 хвилин. Потім зменшити температуру до 180 градусів і запікати ногу ще близько двох годин до повної готовності.


Связанные товары