26.09.2021
283
ТАТАРСЬКИЙ БЕЛЕШ
Татарський белеш посідає почесне місце у списку найпопулярніших народних татарських страв. Воно користується такою славою з двох причин – простий доступний склад та незрівнянний смак готової страви. Пропонуємо вам оцінити обидві ці переваги прямо зараз.Отже, склад: півкілограма баранини, дві цибулин..
26.09.2021
207
САМСА
Самса - це як пиріжки, тільки на азіатський манер. Справжня самса зазвичай трикутної форми, з прісного листкового тіста. Для начинки використовують рубане м'ясо з цибулею та спеціями, а також горох, сочевицю, гарбуз, картопля. Можна сказати, що вони більше за технологією нагадують чебуреки, ніж пирі..
20.09.2021
324
ШУРПА
Шурпа – відомий на Сході густий суп. Він надзвичайно смачний і ароматний, оскільки містить велику кількість м'яса, спецій та зелені. Шурпа вважається відмінною їжею перед вживанням алкоголю, або, навпаки, після рясних ливань. Він зігріває та насичує. Як правило, шурпа готується з баранини, причому н..
18.08.2021
1292
НОГА МОЛОДОГО БАРАШКА, ЗАПІЧЕНА У ДУХІВЦІ
Проста та безпрограшна страва для візиту великої компанії друзів або сімейного застілля. При мінімальних зусиллях від вас гарантований результат, баранячу ногу нічим не зіпсувати.Вам потрібно: нога молодого баранця приблизно 3-4 кілограми, оливкова олія, голівка часнику, свіжий розмарин, сухі прован..
25.05.2021
756
КОРОНА З БАРАНИНИ
Вам знадобиться на 2 страви:4 шматки баранячої корейки (по 700 г)сіль, мелений чорний перець1 зубчик часникух/б ниткиалюмінієва фольга.Реберну частину відокремити від хребта, ребра трохи вкоротити. Зрізати плівки та зайвий жир. М'ясо посолити, поперчити та натерти часником. Духовку розігріти до 250 ..
26.09.2020
992
БОРАННЯ ПЕЧІНКА СМАЖЕНА З ЦИБУЛЕЮ
Печінка молодого баранчика ретельно промити під холодною проточною водою, зачистити від плівок та жовчних проток та нарізати невеликими кубиками (вагою близько 30 г).У глибокій сковороді розігріти оливкову олію, покласти в неї нарізану цибулю, трохи обсмажити. Нарізану печінку додати|добавляти| до ц..
18.08.2020
1004
ШАШЛИК З БАРАНИНИ
Вам знадобиться на 8 шампурів:1,5 кілограма баранини2 цибулини4 зубки часникупучок зелені кінзи1,5 чайних ложки узбецької зірисіль, пекучий свіжомелений червоний перецьУкласти в каструлю свіже м'ясо (баранина для шашлику має бути нарізана порційними шматочками), півкільця (тонкі) цибулі, нарізану кі..
Показано від 1 до 7 з 7 (всього сторінок: 1)